Producten

Dermaceutic staat voor producten die echt werken…..en voor een redelijke prijs!

U kunt beginnen met het starterspakket van Dermaceutic, de Foamer, een dagcrème en een nachtcrème. U zult verrast zijn hoe snel u verschil gaat zien.

Na enkele weken kunt u al voor een peeling kiezen om de conditie van uw huid nog beter te maken.

Group bottles

Reiniging

Advanced Cleanser

Dermaceutic Advanced Cleanser is een zachte reinigingsmousse voor de huid. Deze mousse verwijdert make-up en het teveel aan talg (vet) op de huid. De cleanser bevat een combinatie van reinigende ingrediënten wat een zuiverende werking heeft op talg en onzuiverheden. De Advanced Cleanser geeft door de toevoeging van xylitol en glycerine, de huid een zacht en verzorgd gevoel. De Advanced Cleanser is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige en droge huid.

U kunt de Advanced Cleanser gebruiken als een facewash. Breng de cleanser ‘s avonds aan op de vochtige huid. Masseer één pompje zacht in de huid en spoel het vervolgens af. Na de Advanced Cleanser kunt u de Dermaceutic Foamer 15 gebruiken.

Foamer 15

Foamer 15 is de absolute bestseller, het is de basis van iedere huidverzorging. Foamer 15 is een zachte reiniging van de huid op basis van glycolzuur. Het glycolzuur van 15% stimuleert de celvernieuwing waardoor het de  dode huidcellen exfolieert en een diepe reiniging van de huid geeft. Daarnaast verbetert  het glycolzuur de huidstructuur door de peelende werking. Verder bevat het enoloxone dat bekend staat om de verzachtende en anti-inflammatoire eigenschappen. De glycerine en cocosolie in de Foamer 15 laten een vochtinbrengend laagje achter op het huidoppervlak dat de huid niet uitdroogt. Foamer 15 maakt de huid glad, zacht, stralend en verfijnt de poriën. Tevens vermindert het de eerste zonschade en daardoor ook de vorming van pigmentvlekken. U kan de Foamer 15 één of tweemaal daags gebruiken op een schone en droge huid. Nadat u de huid schoon heeft gemaakt van make-up en heeft afgedroogd kunt u 1 pompje op het gezicht inmasseren. Laat de Foamer 2-3 minuten intrekken. Hierna spoelt u de huid goed af met water en droogt u de huid af om vervolgens de dagproducten of nachtproducten aanbrengen. De eerste paar keren kan de Foamer prikkelend aanvoelen. Dat is de bedoeling en zal in de loop van de tijd afnemen. Hoe vetter uw huid is des te beter u de Foamer 15 kunt verdragen. Maar het kan ook van het seizoen afhangen hoe vaak u de Foamer per dag kan tolereren. De Dermaceutic Foamer 15 wordt ook als voorbereiding op de intensievere peeling geadviseerd.

DERMACEUTIC Advanced Cleanser MIDDLE
Foamer 15 mood image

HyalCeutic

HyalCeutic is een dagverzorging voor iedere dag. De Hyal Ceutic beschermt de huid met een hydraterende barrière tegen uitdroging en aantasting van buitenaf. Het bevat namelijk 5,5% hyaluronzuur wat er tevens voor zorgt dat het resultaat van de behandelingen met hyaluronzuur wordt onderhouden. Eén pompje is voldoende voor het gehele gezicht. De Hyal Ceutic is ook erg geschikt voor de oogcontouren. Naast de beschermende werking, heeft HyalCeutic ook een intensieve anti-ageing component. HyalCeutic is de ideale crème voor een gladde zijdeachtige huid die soepel aanvoelt. De herstellende eigenschappen van het hyaluronzuur in de crème worden versterkt door de ingrediënten: aloë vera, vitamine E, shea butter en jojoba olie. Alle producten van Dermaceutic zijn vrij van parfum en parabenen.

HyalCeutic

RegenCeutic

RegenCeutic is een rijke anti-rimpel dagcrème. Dermaceutic RegenCeutic is de rijkere variant van Hyalceutic. De crème is ideaal voor de wat rijpere huid, tijdens de wintermaanden of wanneer de huid net even iets extra’s kan gebruiken. RegenCeutic verzorgt, herstelt en verstevigt de huid. Door de toevoeging van peptidecomplex in combinatie met vitamine C en E werkt RegenCeutic anti-aging en stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt ervoor dat rimpels vervagen en de huidstructuur verbetert. Je kunt RegenCeutic ook voor de oogcontouren gebruiken.
Eén pompje is voldoende voor het hele gezicht. Door de rijke bestanddelen is een serum niet noodzakelijk, tenzij je een extreem droge huid hebt. RegenCeutic is de ideale crème voor een gladde, zijdeachtige huid die soepel aanvoelt.

Regen

C25 Cream

C25 Cream is een voedend serum. De zachte textuur is een concentratie van anti-oxidanten welke de huid beschermt tegen vrije radicalen. De huid wordt daardoor beter beschermd tegen de schadelijke effecten van UV stralen en luchtvervuiling. De vorming van rimpels en pigmentvlekken worden daardoor geremd. Het serum maakt de huid stralend en egaal. Dermaceutic C25 Cream kunt u dagelijks gebruiken onder de Dermaceutic Hyal Ceutic of Sun Ceutic en/of gecombineerd. Eén pompje is voldoende.

C25 Edit Doctor FaceCare

Sunceutic

Een mooie huid begint bij een goede zonbescherming. Sunceutic is de zonbescherming met SPF 50 en is eveneens een volledige anti-ageing dagcrème . Ondanks deze hoge factor is de crème zeer goed smeerbaar en trekt goed in zonder witte vegen achter te laten. Sunceutic beschermt de huid tegen pigmentvlekken en vroegtijdige veroudering van de huid. Het creëert een stevige beschermende barrière tegen UVA en UVB straling en verzorgt hydratatie van de huid. Met Dermaceutic Sunceutic kunt u onbezorgd de zon in. Bij gebruik van vitamine A crème (Tretinoine creme), Turnover of Lightceutic is het noodzakelijk om overdag Sunceutic te gebruiken, omdat de huid gevoeliger wordt voor de zon bij producten die een ‘peelend’ effect hebben. De crème bevat geen oxybenzone, octocrylene, parabenen en parfum.

Sunceutic Edit Doctor FaceCare

TurnOver

TurnOver is een nachtcrème en zet ‘s nachts de tijd voor u stil. TurnOver heeft een sterke anti-ageing werking en vermindert de kans op rimpels of fijne lijntjes. Deze nachtcrème verwijdert door de grote hoeveelheid glycolzuur dode huidcellen en verbetert de hydratatie en de teint van de huid. U voelt dat uw huid er glad en zacht van wordt, waardoor u er gezonder uit ziet.
Voordat u de TurnOver gebruikt is het aan te bevelen de huid voor te bereiden met Foamer 15 zodat de actieve ingrediënten iets dieper in de huid terecht komen. Overdag moet u wederom de huid extra beschermen tegen UV stralen. Hiervoor is de SunCeutic heel geschikt.

TURNOIVER

Dermaceutic Light Ceutic/Yellow Cream

Light Ceutic en de Yellow Cream zijn een depigmenterend duo. Zij helpen u van uw ongewenste pigmentvlekken af en helderen de plekken op. Tevens wordt de vorming van pigmentaties voorkomen. Deze crèmes zijn ideaal voor de donkere huid, die juist de neiging heeft om pigmentvlekken te vormen door zonschade, maar ook na ontstekingen in het gelaat.  Het glycolzuur (8%) in de crème exfolieert en maakt de huid egaler. Het fytinezuur reguleert de pigmentvorming en werkt als een anti-oxidant. De vitamine C in de crème is een belangrijk anti-ageing ingrediënt.
Geen pigmentvlek is bestand tegen dit duo. Het wordt aanbevolen om de crèmes  minimaal twee tot drie maanden te gebruiken om een goed resultaat te krijgen.

YellowCream

Light Ceutic

LightCeutic is een nachtcrème en kan voor het slapen gaan over het gehele gezicht aangebracht worden, waarbij Yellow Cream alleen plaatselijk op de pigmentvlekjes aangebracht hoeft te worden. Yellow Cream is een krachtige crème, die de huid zelfs licht kan laten verschilferen. U moet deze crèmes niet combineren met andere producten, want daardoor kan het effect verminderen of juist versterkt worden.

Vooraf valt aan te bevelen de huid voor te bereiden met de Foamer 15 zodat de actieve ingrediënten iets dieper in de huid terecht komen. Overdag adviseren wij gebruik van het serum C25 en SunCeutic om de huid tegen de zon te beschermen. Zonder parfum en parabenen.

lightCeutic

Mask 15

Mask 15 is een gezichtsmasker op basis van klei. Het masker heeft een zacht peelende werking en brengt daarmee de gemengde tot vette huid terug in balans. Mask 15 verwijdert overmatig talg en dode verhoorning van de huid, daardoor wordt de huid glad, zuiver en egaler.
Mask 15 kunt u één tot twee keer per week gebruiken om een frisse teint van de huid te behouden. De jonge huid reageert zeer goed op de Mask 15 in combinatie met de Foamer om ontstekingen en puistjes te verminderen.

Mask15

Herstellende verzorging

K Ceutic

K Ceutic is een herstellende verzorging die voornamelijk wordt geadviseerd na het ondergaan van een laserbehandeling of een intensieve peeling. De huid is na een cosmetische behandeling extra gevoelig voor de UV straling, waardoor de huid goed beschermd moet worden. Vandaar dat in K Ceutic ook een zonbescherming aanwezig is van SPF 50.
Verder werkt K Ceutic ontstekingsremmend en herstelt het de microcirculatie in de huid om zo oedeem (zwelling) en roodheid te minimaliseren. De vitamine E beschermt de celmembraan tegen vrije radicalen en vitamine C stimuleert collageen synthese en optimaliseert celvernieuwing.

Kceutic

Littekencrème

K Ceutic is ook zeer geschikt als littekencrème na diverse chirurgische ingrepen, bijvoorbeeld na een ooglidcorrectie. De roodheid en oedeemvorming zullen sneller afnemen, waardoor het litteken beter zal herstellen. Het litteken voelt soepeler aan met gebruik van de K Ceutic. Tevens bevat de K Ceutic SPF 50, dit is van belang omdat de huid na een chirurgische ingreep gevoeliger is voor UV straling. Het is een rijke en volle crème door de aanwezigheid van sheabutter en aloë vera. De K Ceutic kan ook worden gecombineerd het de Hyal Ceutic

Kceutic

Dermaceutic DermaLift 5.0

Dermaceutic DermaLift 5.0 is een krachtig liftend serum voor zowel het gezicht als de oogcontouren. Het heeft een direct liftend effect waardoor huidverslapping, rimpels en fijne lijnen vervagen. Dermaceutic Derma Lift 5.0 bevat 5% peptides en 3% pullulan. Peptides stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Pullulan zorgt voor het liftend effect. Deze krachtige combinatie verstevigt de huid en verbetert de huidkwaliteit. Dermaceutic Derma Lift 5.0 geeft u een gladde en stralende huid. Wij adviseren u dit serum onder uw nachtverzorging te gebruiken.
U kunt het serum over uw gehele gelaat inclusief de oogcontouren gebruiken.

Dermaceutic Dermalift 5.0

Dermaceutic Activ Retinol 1.0

Dermaceutic Activ Retinol ondersteunt het natuurlijke vernieuwingsproces van de cellen en reduceert de verouderingsverschijnselen van de huid. Helpt glansverlies, rimpels en doffe huid voorkomen.

Activ Retinol 1
  • Een adviesgesprek is gratis

    Wij helpen u graag met een behandelplan.