Lippen

Lippen zijn een ware blikvanger zijn in het gezicht. Mooie, volle lippen kunnen bijdragen aan een sensuele en jeugdige uitstraling. Bij de behandeling van de lippen maken wij een onderverdeling tussen de rimpels rondom de lippen en opvulling van het lippenrood zelf.

Lipsticklijntjes
Rimpels rondom de lippen worden ook wel ‘rokerslijntjes’ genoemd, maar komen ook gewoon voor bij mensen die niet roken. Deze hinderlijke rimpels kunnen extra opvallen wanneer u lippenstift draagt en de kleur doorloopt in deze lijntjes. Door gebruik te maken van Belotero Basic of Teosyal RHA kunnen wij de contour van uw lippen herstellen en deze storende rimpels verzachten.

Vollere lippen
Als u altijd al vollere lippen wilde dan is dit binnen handbereik door het opvullen van het lippenrood. Het kan echter ook zijn dat u enkel het lipvolume terug wilt krijgen dat verloren is gegaan bij het verouderingsproces. Belotero biedt meerdere fillers die gebruikt kunnen worden voor het vergroten van de lippen. Uw lippen krijgen het volume dat u wenst en afhankelijk van het gekozen product houdt het effect 9 tot 12 maanden aan.

lippen-opvullen-dunne-bovenlip-fillers-den-haag

Wat is een filler?

Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt het vermogen van de huid om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies. Door het aanbrengen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen, jukbeenderen en slapen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze extra volume te geven. DoctorFaceCare werkt uitsluitend met producten van Merz zoals Belotero en Radiesse. Indien u meer informatie wilt over de mogelijkheden met fillers of een persoonlijk advies wenst, maak dan direct een afspraak.

Wat houdt de behandeling met fillers in?

Bij een behandeling met fillers wordt hyaluronzuur-gel met een dunne naald of canule in het te behandelen gebied aangebracht. De behandeling duurt in de meeste gevallen niet meer dan 5 tot 10 minuten. De fillers die wij gebruiken bevatten lidocaïne, een verdovend middel. In de meeste gevallen is aanvullende verdoving dan ook niet nodig, indien gewenst is dit wel mogelijk!
Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar, en neemt nog toe in de eerste weken erna. De werkingsduur verschilt per type filler en per persoon en varieert tussen de 9 en 18 maanden. Het injecteren van een filler is snel, veilig en laat geen littekens achter op het gezicht. Direct na de behandeling is de huid vaak wat rood en gezwollen. Dit is een normale reactie op de injecties in de huid en tijdelijk van aard. Vooral bij injecties rondom de lippen bestaat er een risico op blauwe plekjes. Deze plekjes kunt u camoufleren.

Tarieven

Lippen vanaf € 425

Neuslipplooi vanaf € 425

Ingevallen wangen vanaf € 375

Jukbeenderen vanaf € 425

Ingevallen slapen vanaf € 425

Rokerslijntjes vanaf € 375

Liquid facelift vanaf € 750

Veelgestelde vragen

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

Na het plaatsen van een filler op basis van hyaluronzuur is het van belang de eerste 14 dagen blootstelling aan hitte te voorkomen. In deze periode wordt zonnebaden, zonnebank, sauna bezoek afgeraden en mag u geen gezichtsbehandelingen ondergaan.

Zijn er geneesmiddelen die ik niet mag gebruiken?

Voorafgaand aan de behandeling vragen wij u naar het gebruik van medicatie. De meeste medicijnen vormen geen probleem voor het plaatsen van een filler. Bij het gebruik van bloedverdunners moet u wel rekening houden met een verhoogd risico op blauwe plekken.

Na hoeveel tijd kan ik weer gaan werken?

In principe mag u direct na de behandeling weer gaan werken. De meeste mensen kiezen ervoor om pas de dag na de behandeling met een filler weer aan het werk te gaan.

Mag ik alcohol drinken?

Er is geen reden om van het drinken van alcohol af te zien na het plaatsen van een filler.

Krijg ik littekens na de behandeling?

Nee, er ontstaan geen littekens na een inspuiting met fillers.

Wordt deze behandeling vergoed door mijn zorgverzekeraar?

Behandelingen met fillers worden niet vergoed door zorgverzekeraars.

  • Kom langs voor gratis adviesgesprek

    Wij helpen u graag met een behandelplan.