Wat is een Cryopen behandeling?

De perfecte behandeling voor het snel en pijnloos verwijderen van wratjes, fibromen en ouderdomsvlekken! Cryotherapie is bevriezing van ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. Het bevroren weefsel sterft af en wordt vervangen door gezond weefsel. De behandeling is gemakkelijk, snel, doeltreffend en wordt op de millimeter nauwkeurig uitgevoerd. Verdoving is niet nodig en de behandeling neemt slechts korte tijd in beslag.

Tijdens de behandeling wordt de aandoening bevroren en het omliggende weefsel niet aangetast. Wel kan dit iets rood kleuren. Enkele dagen na de behandeling ontstaat er een donkere verkleuring of korstje, dat er na ongeveer een week vanzelf afvalt.
Voor de grotere plekjes zijn er vaak 3 tot 4 behandelingen nodig om deze geheel te verwijderen. Bij een klein steelwratje is 1 behandeling al voldoende.
Belangrijk is om gedurende de behandelperiode excessieve zonblootstelling te voorkomen. Mocht u de zon niet kunnen vermijden, dan raden wij u aan een professionele sunblock te gebruiken. De winter is een ideale periode om deze behandeling te laten uitvoeren.

Tarief

Vanaf € 40

Cryopen medical
  • Een adviesgesprek is gratis

    Onze dokters hebben elk hun eigen specialisaties